Cautare

11402 de rezultate pentru "viata altfel" (3.01 secunde)
Aproximativ 94% dintre respondenti considera ca o boala care afecteaza sistemul gastrointestinal este grava, foarte grava sau extrem de grava, 68% sunt constienti ca o boala cronica necesita tratament toata viata si peste 78% cred ca o astfel de situatie este una grea sau foarte grea, care ar aduce constrangeri pentru viata de zi cu zi.
ele se rotesc in jurul unor stele cu viata lunga, ca si in jurul propriei axe, ceea ce da nastere la un ciclu zi-noapte la fel ca pe Pamant;
In ultima vreme v-ati concentrat pe finante, dar ar trebui sa va ganditi ca daca folositi ceea ce castigati ar trebui sa va faceti viata mai usoara. ... In viata dumneavoastra sunt atrasi vechi prieteni sau parteneri care va pot influenta.
Poti sa faci de toate-n viata, dar fa-le la timpul lor, spune un cantec celebru din folclorul romanesc. ... Una din trei femei au probleme de infertilitate, iar cauzele care duc la aceasta afectiune sunt diverse si tin de regimul de viata pe care il adopta reprezentantele sexului frumos.
Puteti chiar sa va faceti planuri de calatorie, de pe urma careia veti beneficia de experiente care va vor imbunatati viata. ... Puteti regandi usor totul si sa luati decizia potrivita, fara a va afecta stilul de viata.
Respectiva asociatie s-a constituit din dorinta de a oferii servicii sociale comunitatii bucurestene, ajutand astfel oamenii doritori de evolutie spirituala si mentala, sa beneficieze de suport specializat, in anumite situatii din viata.
Adoptarea unui stil de viata sanatos care presupune un regim alimentar echilibrat si exercitiu fizic constant, poate contribui la prevenirea multora dintre formele bolilor cardiovasculare.
In primul rand, psihoterapia este utila atunci cand vrei sa schimbi ceva in viata ta. ... Poate fi pur si simplu felul in care te simti in raport cu ceilalti, cu tine insuti/insati, ori in legatura cu anumite persoane, amintiri, evenimente sau contexte de viata.
Majoritatea au Diabet Zaharat de tip 2, care ar putea fi prevenit cu un stil de viata sanatos, un plan de exercitii fizice si o dieta echilibrata. ... Un diagnostic precoce poate duce la o viata normala.
Toata energia si determinarea ta vor fi indreptate catre cariera si viata de familie. ... Oricare ar fi cutumele sociale cu privire la viata de familie, esti constienta ca tot acasa este pentru tine oaza de liniste psihica.
- Cardio Mix este si un stil de viata. ... Foarte putini sunt cei care ‘’renunta’’ la partea de miscare ( program fitness ) a conceptului , dar raman fideli in continuare si aplica principiile de viata sanatoasa si metodele invatate in timpul celor 4 saptamani de concurs.
S-a dus sa moara putin, cel care o viata intreaga a fost taranul neaos de pe scena si ecrane. ... A luat viata in piept cu avantul celor care credeau in Dumnezeu, in neamul romanesc, in radacina ce nu se poate smulge.
Insa componentii formatiei PHOENIX sunt niste luptatori care au realizat tot ce si-au propus, riscandu-si viata pentru libertate. ... Noi am inotat toata viata impotriva curentului si s-a demonstrat ca putem fi si comerciali, culmea. ... - Ati simtit vreodata ca v-ati riscat viata cantand cu Phoenix?
- In ce masura viata de familie si faptul ca ai devenit tata ti-au schimbat viata? ... Mi-a schimbat viata in bine, la toate nivelele, mai ales la nivel emotional si spiritual. ... - E o suma a elementelor culturale din viata social-politica romaneasca.
• Nu este un comportament specific numai lui Traian Basescu, ci este specific invingatorilor, care nu cunosc infrangerea si li se pare ca totul este snur in viata, nu-i mai respecta pe cei care au cicatrice si care s-au batut, dar au pierdut, ceea ce duce la distantare, nu trebuie sa te comporti asa.
In mod intentionat, am venit astazi cu tinerii pe care ii vedeti langa mine, pentru ca eu cred â€" sunt convinsa â€" ca aceasta campanie electorala trebuie sa fie despre tineri, despre viitorul nostru si al lor, despre solutiile pe care le au toti candidatii pentru o viata mai buna in Bucuresti.
Dupa cum arata intr-o ancheta (de altfel, extrem de interesanta) Hotnews, subiect preluat si dezvoltat (pe acest aspect) si de Gandul.info, Stacy Quinney, unul dintre directorii firmei Roman Copper (care a castigat licitatia de privatizare a Cupru Min) este cunoscut in Romania ca actor intr-o celebra (si premiata) reclama la ciocolata "Rom" - o stiti, desigur, cea cu "senzatii romanesti".
Asteapta acest lucru ca pe cel mai fericit eveniment al vietii, ca si cum, de cum va bate gongul ora 00.00 si vor sari dopurile de sampanie, griul romanesc va prinde viata, va prinde culori, vom vedea viata altfel doar pocnind din degete.
Ca urmare a acestei juste evaluari facute de expertul american, la guvernare vor fi instalati fie salvatorii Romaniei condusi de Plicusor Ban, fie tehnocratii lui Ciolos (d-na Pruna si-a prelungit, de altfel, concediul fara plata de la Bruxelles, asteptand pe la mitinguri sa se produca schimbarea schimbarii).
O mica perioada din viata mea, din 1987 pana in 1989, am fost interzis. ... Am avut o mare actrita profesoara, Eugenia Popovici, care mi-a dat prima lectie de viata fundamentala, care mi-a spus:
google-analytics.com